Terug naar Home
Bruiloft
Ons verhaal
Festiviteiten
Nieuws
Bruiloft vips
Gastenboek
Vrijgezellenfeest
Fotoalbum
Huwelijksreis
Contact
Routebeschrijvingen


Wilco en Wendy zijn getrouwd!

 Ons nieuws

Op deze nieuwspagina kun je lezen hoe onze voorbereidingen verlopen zijn.


11-02-2007 15:52:40 Stukje vrienden Raalte

Op verzoek hierbij ook het stukje van onze vrienden uit Raalte op internet gezet.

Klik hier om dit filmpje te bekijken op YouTube!

We hebben er enorm hard om gelachen
Jij ook?

Tjerry & Linda zegt:
Hij blijft leuk, we liggen hier weer in een deuk!

Punto zegt:
Blijft leuk!, Waar kunnen we die gasten boeken???


10-02-2007 18:26:06 Videoclip online!

Het heeft even geduurd, maar vandaag heb ik de videoclip van onze bruiloft van DVD gehaald en op internet gezet. Tja, met een gebroken been heb je nog eens ergens tijd voor

Klik hier om hem op YouTube te bekijken!!!

Sander & Linda zegt:

Hey luitjes!

Heeft je gebroken been toch iets mooi opgeleverd! Gaaf joh! Super gedaan!

Groetjes ons

Marieke, Ronald, Martijn en Robin zegt:

Leeeeeeeuuuuuuk!!!!

groetjes ...

Tjerry & Linda zegt:

Érg leuk! Waar je allemaal al niet tijd voor hebt nu.... :-)

Groetjes en tot zaterdag!


24-07-2006 00:51:43 De eerste foto's!

Dag allemaal!

De eerste foto's staan online. Klik rechts in het menu op "Fotoalbum". Deze zijn gemaakt met de camera van Wilco's vader.


10-07-2006 17:48:55 Weer terug!!!

We zijn weer terug van huwelijksreis. Eigenlijk al meer dan een week en we zijn ook alweer een week aan het werk. Maar goed, toch maar proberen de feest- en vakantiestemming nog even vast te houden.

We hebben een geweldige trouwdag gehad. Het is allemaal gelopen zoals wij het voor ogen hadden. Uiteraard ook dankzij jullie allemaal. En Martin in het bijzonder.

Allemaal heel erg bedankt voor alle jullie aanwezigheid, enthousiaste meefeesten, lieve woorden, kaartjes, kadootjes, verrassingen en nog veel meer!!! Dat heeft er allemaal voor gezorgd dat wij echt de mooiste dag van ons leven (tot nu toe ) hebben meegemaakt. Ik weet het, het klinkt te zoetsappig om waar te zijn. Maar het is echt zo!

Binnenkort op deze site een greep uit de foto's die gemaakt zijn. Daarvoor willen wij graag alle foto's verzamelen die door een ieder gemaakt zijn. Kunnen jullie voor ons een cd-tje branden en die aan ons geven of opsturen?

En we zouden het leuk vinden jullie reacties op de bruiloft terug te zien op de site.

Groetjes, Dhr. en Mevr. Meijer


31-05-2006 13:00:36 Wilco's vrijgezellenfeest

Het verhaal van Wilco's vrijgezellenfeest staat nu ook online!


22-05-2006 17:44:51 Vrijgezellenfeesten

Vorig weekend was het dan zover, onze vrijgezellenfeesten. Die spanning is ook voorbij, want je weet maar nooit wat ze allemaal voor je in petto hebben...

Op de speciale vrijgezellenfeest pagina vind je de verslagen. Foto's volgen zo snel mogelijk.


11-05-2006 13:51:08 Spel

En voor wie het nog niet gezien heeft: er staat ook een leuk spel op de site. Rechts in het menu kun je op 'Spel' klikken. We zijn heel benieuwd wie van jullie ons het beste kennen!


11-05-2006 13:49:28 Huwelijksreis

Oh ja, dan vergeet ik nog helemaal te vertellen over de perikelen rondom de huwelijksreis.

Alles geboekt en betaald, kregen we een telefoontje van het reisbureau: de heenvlucht is geannuleerd door KLM. Gelukkig kregen we een aantal alternatieven aangeboden. Uiteindelijk hebben we ervoor gekozen om een dagje eerder te vertrekken. Dan vliegen we alleen wel op Johannesburg i.p.v. Kaapstad. We blijven dan 1 nacht in Johannesburg en vliegen de volgende ochtend door naar Kaapstad. Nog een vlucht erbij, we zullen nu 7 keer in een vliegtuig stappen tijdens onze reis.


11-05-2006 13:46:05 Stress?!

Nog 22 dagen. Morgen nog precies 3 weken.  De stress neemt nu wel toe hoor! "Als we maar niets vergeten", denk ik steeds. Ach ja, de mensen die mij een beetje kennen, kennen ook de wendy-lijstjes-tik wel. Dus ik heb al heel wat lijstjes geproduceerd om maar niets te vergeten: 'wat moeten we nog doen voor de bruiloft', 'inpaklijst huwelijksdag', 'inpaklijst huwelijksreis'.... Dan kun je hooguit nog vergeten om iets op een lijstje te zetten

Vanavond weer eens kijken of de ringen al klaar zijn. Ik had volgens mij nog niet verteld dat ze de ringen helemaal opnieuw hebben moeten maken omdat er een fout was gemaakt. Ze waren te dun en dat konden ze niet meer oplossen. Dus werd er een nieuw stel ringen gemaakt. Wel vervelend, maar ze komen nog op tijd af, hebben ze beloofd.

En zaterdag mag ik weer mijn jurk passen. Dit keer met een proefkapsel, even kijken hoe het staat. Ik hoop dat het allemaal goed is nu, dan is dat ook weer klaar.

Verder nog met Martin naar de Bagatelle geweest om kennis te maken en hem de locatie te laten zien. En binnenkort gaat Martin nog een keer mee naar Apeldoorn om even te kijken waar mijn ouders wonen en wat de beste route is van daar naar het stadhuis.

Kijk, zo zijn we nog bezig met allerlei details. Wel leuk hoor, we kunnen er zo echt naartoe leven.

Dimphy zegt:

Ja wendy, nu ben je er nog flink druk mee, als je op de dag zelf maar lekker geniet, en het regelen van de dingen aan anderen over laat!!

Dan krijgen jullie je beloning voor al dit "zware" werk!! Een geweldige dag om nooit te vergeten


18-04-2006 12:17:03 Site aangepast

De site is weer grondig aangepast nu de kaarten de deur uit zijn:

  • Het programma van de dag is verder uitgewerkt (zie Festiviteiten);
  • Er zijn adresgegevens en routebeschrijvingen toegevoegd (zie Routebeschrijvingen);
  • Genodigden kunnen zich aan- of afmelden (zie RSVP). Graag voor 20 mei even laten weten of je wel of niet komt;
  • Voor mensen die geld geven écht niet leuk vinden zijn er enkele cadeauwensen op de site gezet (zie Cadeauwens). Stem dit wel vooraf even af met de ceremoniemeester;
  • Er is meer terug te vinden over de huwelijksreis (zie Huwelijksreis).

En wij zijn druk bezig de laatste puntjes op de i te zetten voor onze grote dag en de huwelijksreis die daarop volgt. De stress loopt nu langzaam op...


17-04-2006 14:05:02 De kaarten

Hè hè, de kaarten zijn de deur uit. We hebben ze vrijdag naar Martin gebracht en die zal ze het paasweekend op de post doen. Het heeft wat voeten in de aarde gehad die kaart. Wij hebben hem helemaal zelf ontworpen en vormgegeven op de computer. Wilco's vader heeft voor ons diverse foto's gemaakt om in de kaart te verwerken. Bij de drukker verliep ook niet alles even soepel, maar uiteindelijk is het allemaal gelukt en we zijn heel blij met het resultaat!


20-02-2006 14:54:12 En ook Wilco in het nieuw gestoken!

Afgelopen zaterdag is ook Wilco in het nieuw gestoken voor onze trouwdag. Uiteraard was ik daarbij niet aanwezig en weet ik dus ook niet wat het geworden is. Maar gezien de hulp die hij gehad heeft (z'n zus en z'n moeder), heb ik er alle vertrouwen in dat het iets heel moois is geworden!

Verder zijn we allerlei andere kleine dingetjes aan het regelen. Een todo lijst maken (ik kan niet zonder!), het draaiboek maken, kaarten uitzoeken,  spulletjes zoeken voor onder  en bij m'n trouwjurk en nog veel meer. Afgelopen zondag een eerste sessie gehad met onze kersverse ceremoniemeester om de details van de dag door te nemen. We zijn er maar druk mee...

Oh ja, de huwelijksreis is ook bijna helemaal geboekt. Het wordt een autorondreis door Zuid-Africa met een strandverlenging in Mozambique. We hebben het uiteindelijk helemaal zelf samengesteld. Binnenkort zal ik daar wel eens wat meer over vertellen op deze site.

Groetjes, Wendy


02-02-2006 00:05:34 In ondertrouw en ceremoniemeester

Afgelopen vrijdag 27 januari waren Wilco en ik 4 jaar samen en toen zijn we in de gemeente Raalte in ondertrouw gegaan. Daarbij heb ik ook alvast mijn nieuwe naam gekozen: Wendy Meijer-Schaake. Wilco had zelfs ook een keuze, maar die blijft dezelfde naam houden. Lekker traditioneel.

Tevens hebben wij afgelopen weekend onze ceremoniemeester gevraagd en hij heeft enthousiast ja gezegd. Het is Martin Molema geworden. Een goede vriend van ons. Ik was ook ceremoniemeester op zijn en Yvonne's bruiloft. We hebben er allebei alle vertrouwen in dat hij "onze" dag in goede banen zal leiden

Ook zijn we momenteel druk bezig met het zoeken van een nieuwe fotograaf. De fotograaf die we hadden uitgekozen, is door omstandigheden uitgevallen.

En ook met de huwelijksreis zijn we nog erg druk. Een tipje van de sluier: Zuid-Afrika! Maar hierover binnenkort meer.

Wendy

dimphy zegt:

Ja, het eerste stapje is gezet op weg naar het echtpaar Meijer.

Ik zag net staan, nog maar 119 dagen en dan is het zover!! Ik kan niet wachten!!

Rieky Spenkelink zegt:

Hey, wilco en Wendy, proficiat, Wendy gewoon de naam Meyer dus niet moeilijk doen. Ga je die naam dan ook echt gebruiken, lijkt mij dan ook net zo praktisch. Geniet van de voorbereidingen. Groetjes


13-11-2005 15:36:40 Groot nieuws!

Er is weer nieuws!
Veel en vooral ook groot nieuws!

Wij hebben een datum vastgelegd voor onze ondertrouw. Het wordt vrijdag 27 januari, dit is de dag dat we 4 jaar samen zijn. Om 10.30 uur zullen wij bij de gemeente Raalte in ondertrouw gaan.

Ook hebben we informatie ingewonnen bij een gelegenheid in Raalte om de volgende dag met alle daggasten te gaan ontbijten en zodoende lekker wat na te kletsen over alles wat er op de huwelijksdag gebeurd is.

En het grootste nieuws is wel dat ik gisteren een trouwjurk heb uitgezocht! Met de hulp van Minie en Dimphy is het dan toch gelukt DE jurk te vinden. Ik ben zo blij als een kind  en ben er van overtuigd dat dit hem is. Ik kan niet wachten tot ik hem aan Wilco en jullie allemaal kan laten zien (duurt helaas nog even). Pas in april ga ik weer terug naar de winkel om de jurk precies op maat te laten maken.

Binnenkort krijg ik een staaltje van de stof zodat we verder kunnen met de volgende dingen zoals schoenen, een pak voor Wilco en nog veel meer.

Wendy

Rieky zegt:
Oke Wendy, super dat je de droomjurk hebt gevonden. Hier kun jenu ook lekker over dromen. Geniet lekker van al die voorbereidingen. Liefs Rieky

Dimphy zegt:

Het is echt zo'n mooie jurk en helemaal "Wendy". Volgens mij is het echt dé jurk!!

Liefs Dimphy

p.s. Nu Wilco nog in een mooi, bijpassend pak!!


01-11-2005 21:54:45 Muziek

Het laatste ding wat we nog op korte termijn moeten regelen is de muziek voor de avond. We kwamen er echt even niet meer uit en hebben toen Theo van TO Events maar eens een mail gestuurd. Wij kennen hem van Profict, hij is al diverse keren betrokken geweest bij de organisatie van personeelsfeesten. En verder heeft hij de organisatie van de bruiloft van Hugo (een collega van ons) geregeld. Wat een bijzonder geslaagde bruiloft was, zoals alle insiders nog wel weten.

En ja hoor, hij kwam met iets op de proppen wat zo op het eerste gezicht precies is wat we zoeken. We gaan nog wel even een keer luisteren zodat we het helemaal zeker weten. Maar er zit in ieder geval schot in de zaak.

Dimphy zegt:

Aha, spannend.

Jullie blijven echter wel veel geheimen houden. Ben benieuwd wat voor byzonders jullie van plan zijn rondom de muziek. Toch wel belangrijk, een lekker stukje muziek


30-10-2005 20:44:37 Ringen

Afgelopen zaterdag zijn we in Apeldoorn bij een zaakje geweest die ringen naar eigen ontwerp kunnen maken (daar hebben Christiaan en Alie ook hun ringen laten maken). We wilden eens weten wat het zou gaan kosten en hoe lang het duurt om ze te maken.

We zijn niet geschrokken van de prijs (vergelijkbaar met gemiddelde ringen bij de juwelier uit een boekje) en er is veel mogelijk. Dus daar laten we ze maken. Ze hebben ongeveer 6 á 7 weken nodig om ze te maken, dus we hebben nog geen haast.


28-10-2005 12:22:35 De auto

Sommigen van jullie hebben het al gehoord, anderen nog weer niet. Ik heb een trouwauto uitgekozen!

Zoals met zoveel, is ook dit weer een geheim. Maar ik kan jullie wel verklappen dat het een auto is die in ieder geval bij mij past. Of Wendy erin past, moeten we nog maar eens opmeten...

Wilco

Wendy zegt:
Nou nou, je bedoelt waarschijnlijk mijn JURK opmeten

Dimphy zegt:
Ja Wendy, die 20 meter lange sleep wordt misschien toch wat problematisch. En over die hoed moet je dan nog maar eens goed nadenken


29-09-2005 22:33:57 Hoe staat het ervoor

Deze week hebben we besloten welke videograaf we gaan nemen. We hebben gekozen voor een dame uit Haarlem (waar halen we het weer vandaan he?) die voor ons de dag gaat vastleggen en monteren op dvd. Haar site: www.cellavie.nl

Verder ben ik afgelopen maandag met Minie en Dimphy naar een bruidsshow geweest van Trés Chic in Hengevelde. Het was een lange zit (120 jurken...), maar mijn jurk zat er niet bij. Nu gaan we half oktober nog een keer naar een bruidsshow, wie weet zit daar wat tussen.

Ik ben ook al een keer jurken wezen passen een tijdje terug. Op aanvraag hierbij het verslag:
Het was wel een fijne winkel, niet heel groot en de dame die mij hielp nam de tijd. Eerst een selectie gemaakt van de jurken die me wel wat leken of die ik volgens de verkoopster ook zeker eens moest proberen. De stapel ging mee naar de paskamer (de eerste paskamer die ik ooit gezien heb die echt het predicaat kamer verdient). Toen werd ik in een stukje lingerie gesnoerd en kreeg ik een paar mooie witte schoentjes aan. Ik heb een stuk of 6 trouwjurken aangehad en er zat één opvallend exemplaar tussen! Klaar dus, zou je denken. Neeeeee, minstens nog een paar winkels aflopen, jullie kennen me toch!  Wordt vervolgd...

Ondertussen zijn Wilco en zijn vader druk bezig met het uitzoeken van een auto. Dus als iemand nog leuke tips heeft...

Wendy


16-09-2005 18:24:09 Ceremoniemeester

Leuk, al die reacties in het gastenboek!

Aangezien onze 2 potentiële kandidaten zich hebben teruggetrokken voor de functie van ceremoniemeester, moeten we op zoek naar een ander! img13

Martin zegt:
Jammer dat je je eigen ceremoniemeester niet kan zijn Wendy; je bent er erg goed in! img3


15-09-2005 01:09:46 Site geopend!

Vanaf dit moment is de site geopend voor publiek.
img17
Veel plezier met het volgen van onze vorderingen. Wij zouden het leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het gastenboek!


14-09-2005 21:39:19 Foto en video 2

Afgelopen maandag bij een videograaf geweest om wat werk te bekijken. We waren wel positief gestemd, maar gaan ter vergelijking toch nog eentje bekijken.

Fotograaf hebben we besloten en vastgelegd!

Volgende week maandag ga ik naar een bruidsshow, leuk!

img19 Wendy


30-08-2005 08:40:26 Vakantie

Wij hebben op het moment heerlijk drie weken vakantie en morgen gaan we voor 8 dagen naar Turkije. Even lekker uitrusten.

De organisatie pakken we wel weer op na Turkije.

Wendy


10-08-2005 22:51:02 Foto en video

Ok, volgende week onze eerste afspraak met een fotograaf. Hij zou ook eens rondvragen in zijn circuit naar een videograaf en misschien neemt hij dan wat demo filmpjes mee.

Wendy


09-08-2005 09:02:19 Getuigen en beelden

Dat Jeroen getuige van Wilco zou zijn, wisten we al. Maar afgelopen zondag hebben we de rest van de getuigen ook gevraagd. En allemaal reageerden ze erg positief, leuk!

Verder zijn we nu druk bezig met het vinden van een fotograaf en een videograaf. Want we vinden het toch heel erg leuk als er ook een video gemaakt wordt en we willen daar geen familieleden of vrienden mee belasten tijdens de terouwdag.

Wendy


06-08-2005 22:25:17 Trouwjurk

Komende vrijdag ga ik voor het eerst kijken voor een trouwjurk. Joepie! Ik kan haast niet wachten.

En morgen gaan we maar eens wat mails rondsturen om iets van muziek te regelen voor het feest. En de fotograaf moeten we ook mee bezig, want die zitten vaak ook al snel vol.


31-07-2005 17:42:27 Iedereen weet het

Vandaag zijn Martin en Yvonne met de kids langs geweest in Raalte en hebben we hun eindelijk ook kunnen vertellen dat we gaan trouwen. Nu weet iedereen het!

Gisteren hebben we trouwens de knoop doorgehakt voor wat betreft de locatie. Na een hoop plussen en minnen zijn we er gelukkig wel uit gekomen, want het was wel moeilijk om te kiezen.

Hiermee is ook de datum zo goed als definitief: 2 juni 2006.


26-07-2005 09:23:52 Trouwjurk

Misschien een beetje vroeg al, maar ik heb op een plaatje een geweldige trouwjurk gezien. Echt eentje waar mijn hartje sneller van ging kloppen. Dus binnenkort ga ik hem maar eens aanpassen, want misschien staat het wel voor geen meter!

Wilco zegt:
Wel spannend hoor. Ook ik ben zeer nieuwsgierig!!


25-07-2005 11:26:46 Locatie zoeken - deel 2

Laat ik, als bruidegom, ook maar eens het dagboek gaan bijhouden.

We zijn nu een week verder, en we hebben nu 3 locaties bezocht. Afgelopen vrijdag waren we er voor 90% uit, maar de locatie die we dit weekend hebben bezocht, heeft ons toch aan het twijfelen gebracht. Ook voor wat betreft de datum zijn we nog niet verder gekomen.

We hebben nu de beslissing genomen dat we een keuze gaan maken tussen de 2 locaties die nu bovenaan de lijst staan. En dan weten we de datum ook :-)

Wilco

Wendy zegt:
Hoi lieve aanstaande, leuk dat je ook wat in ons dagboek schrijft!


18-07-2005 10:28:58 Locatie zoeken

Afgelopen vrijdag de eerste locatie bekeken en daar zijn we enorm enthousiast over. Maar we kijken nog even verder voordat we een beslissing nemen.

Ook hebben we meteen 2 potentiële datums uitgezocht. 1 daarvan viel helaas al weer snel af omdat ik erachter kwam dat dit trouwdatum van mijn broer is.

Verder heeft Wilco gisteren Jeroen (zijn broer) gevraagd getuige te zijn.

Wendy


15-07-2005 15:26:25 Concentratie

Ik heb weinig concentratie deze week, gek he?

We hebben al een aantal locaties gevonden waar we misschien feest willen geven. Vanavond gaan we bij de eerste locatie kijken. Spannend.

Wendy


13-07-2005 15:40:08 We kunnen van start

Na het lieve aanzoek van Wilco van afgelopen vrijdag, ons heerlijke weekendje (zie "ons verhaal") en alle drukte om iedereen op de hoogte te brengen van het heuglijke feit dat wij gaan trouwen, begint nu pas het besef te komen dat er een hoop geregeld moet worden.

We moeten een groot aantal keuzes maken. Sommige van die keuzes kunnen het best zo snel mogelijk maken:
- trouwlocatie
- receptie/feestlocatie
- de datum
Dit zijn dingen die toch vaak al ver van tevoren volgeboekt raken, dus daar beginnen we mee.

Wendy