Terug naar Home
Bruiloft
Ons verhaal
Festiviteiten
Nieuws
Bruiloft vips
Gastenboek
Vrijgezellenfeest
Fotoalbum
Huwelijksreis
Contact
Routebeschrijvingen


Wilco en Wendy zijn getrouwd!

Het vrijgezellenfeest van de bruidegomVrijdag 12 mei, een gewone werkdag. Het was ondertussen al 16.30, en ik zat nog in gesprek met Vincent Kodden. "Nog even wat afronden, en dan wat drinken met de collega's", dacht ik nog bij mijzelf. Vincent ging even weg, terwijl ik de laatste dingen aan het verwerken was.

Toen hij terugkwam, zei hij dat er een aantal jongens rond mijn auto stonden, maar hij vertelde er ook bij dat hij niet precies kon zien wat ze nou aan het doen waren. Ik liep naar de auto, en ik zag van een afstand dat mijn voorbanden van de auto verdwenen waren! Ik had zoiets van..."dat zal wel een geintje zijn van mijn collega's", dus ik liep weer terug en vertelde tegen Vincent..."Ik rij wel met jou mee, het is vast een geintje". Vincent vertelde mij toen dat het geen geintje was, dus zijn we samen naar de auto gaan kijken. Toen werd ik wel kwaad, want ik dacht echt dat ze mijn banden hadden gestolen. Ik zat mijn collega's al te beschuldigen, toen ik een hard gejuich hoorde vanaf de andere parkeerplaats bij Profict. Daar kwamen ze, mijn vrienden!!!!

Ik was compleet verrast. De vrijgezellendag was begonnen, en ik was er met open ogen ingetrapt. Vincent zat in het complot, en had me er gewoon ingeluist! Nadat ik een t-shirt moest aantrekken met daarop de tekst '"Almost Married" and (bi)sexual, so fellows grab your last chance', moest ik mijn spullen pakken. Ook moest ik mijn telefoon inleveren! Pijnlijk! Natuurlijk hebben we eerst een paar biertjes gedronken, en hebben ze een rondleiding gekregen. Werken op een kasteel, dat kan ook niet iedereen zeggen. Ik moest ook nog even flink zweten, want mijn auto was nodig voor het vervolgtraject, en dus moesten de banden erop.

Gelukkig had ik dit al eerder gedaan, tot grote verbazing van mijn vrienden, dus een half uurtje was voldoende. Na het laatste biertje gedronken te hebben, gingen we verder...op weg naar ????. Ik werd geblinddoekt in de auto gezet, en de reis ging beginnen. Omdat we 's avonds ook een afspraak hadden met de DJ, wou ik Wendy graag bellen, maar dat werd niet toegestaan. Ze hadden het allemaal geregeld!

Voor zo goed als het kon probeerde ik te volgen waar we naar toe gingen. Het werd snel duidelijk dat we richting Amsterdam gingen, en gelukkig mocht de blinddoek dan ook af. Dat vond ik niet zo erg, aangezien het niet prettig is om 1,5 uur met een blinddoek om achterin de auto te zitten. Eenmaal in Amsterdam gekomen gingen we naar een jeugdhotel. Beter gezegd, het "Christian youth hotel", uitgezocht door...Christian Linthorst  Heel toepasselijk allemaal! Natuurlijk vroeg ik naar wat praktische zaken zoals toilettas, andere kleding, maar wederom werd mij verteld dat het allemaal wel goed kwam, en dat alles was geregeld. En ja hoor, het kwam goed, want een half uurtje later kwamen mijn broer en zwager door de deur, met wat extra spullen! Perfect dus. Na nog een paar dropshotjes zijn we de deur uitgegaan!

Zo langzamerhand had iedereen wel honger gekregen, en we gingen dus een hapje eten. Tot mijn verbazing hadden ze gereserveerd bij een thais restaurant (Sander). Helemaal geweldig, en we hebben daar ook heerlijk gegeten. Natuurlijk mijn favoriete soep daar gegeten, maar voor een aantal jongens was deze toch wel aan de pittige kant! Al met al geweldig lekker gegeten, met natuurlijk de nodige halve liters bier!! 

En toen was het tijd voor een bezoekje aan 'Old Sailors', gevolgd door een flinke wandeling over de amsterdamse wallen. Daar kwamen we terecht bij een nogal klein lapdance-barretje. Wat daar gebeurd is...hou het er maar op dat het past bij een vrijgezellenfeest . Tot slot geeindigd in 'Jantjes Verjaardag', waar we tot in de kleine uurtjes doorgefeest hebben. Het was uiteindelijk 06.00 toen iedereen z'n slaapplekje opzocht.

Na een korte nachtrust (10.00 moesten we uitchecken) zijn we zaterdagochtend op pad gegaan voor de volgende belevenis. In Lelystad (of was het nou Almere?) mochten we lekker rondcrossen met gemotoriseerde voertuigen. We waren hier net op tijd, vraag maar na aan Peter . Boy sloot aan bij de groep, en we konden van start. De buggy was het eerste onderdeel (dankzij een zeer scherpe Roy, anders hadden we op een step moeten staan). Veel plezier hebben we daar wel gehad, hoewel alleen ik erin heb mogen rijden. Na mij kwam namelijk Roy, die besloot het ding maar aan gort te rijden). Op naar het volgende onderdeel, Quad rijden. Daar was ik degene die besloot vol gas in de bosjes te vliegen. Natuurlijk staat dit mooi op film, daar kon ik op wachten. Mijn broer besloot dat het wel lullig voor mij was, en deed wat een tweelingbroer moet doen...ook onderuit gaan met de quad. Ook die quad was rijp voor de garage, maar gelukkig was er ook nog een andere quad beschikbaar. Dit onderdeel hebben we wel afgemaakt.

Derde onderdeel was een minimotor, en ook daar had menigeen moeite het kleine motortje onder controle te houden. Hier is wel gebleken dat Jeroen en ik een echte tweeling zijn . Het laatste onderdeel was het 4x4 terreinrijden, altijd leuk om te doen. Al met al een zeer geslaagde middag!

Op weg naar Raalte hebben we eerst een McDonalds bezocht, waarna in Raalte een BBQ klaarstond.

Voor het vlees en de drank was gezorgd, alleen moest ik zelf nog even de BBQ regelen. Geen probleem, en tot 22.00 zitten genieten van eten, drank en 'goede' verhalen.

Het einde was in zicht, en met zijn allen zijn we naar de Gouverneur gegaan. Om 24.00 exact werd de vrijgezellendag afgesloten met een gezamelijk "Trouw niet voor je 40 bent". Ik heb daarbij nog een heerlijke cocktail gekregen, die diverse keren werd aangevuld door Roy.

Om 02.45 ging bij mij ook het licht uit, en ben ik naar huis gegaan. Daar zag ik Wendy eindelijk weer na ruim 24 uur. Zij had ook net haar vrijgezellenfeest achter de rug (ze was iets later thuis).

Iedereen heel erg bedankt voor een geweldige afsluiter van mijn vrijgezellenbestaan! Ik had het zelf niet beter kunnen bedenken! Echt helemaal goed!!!

Greetz, Wilco